Connect with us

Sunt Psiholog/Psihiatru

Înscriere Psiholog/ Psihiatru

 

Prin intermediul site-ului clicpsihologic.ro, ne adresăm mămicilor și tăticilor, bunicilor și tuturor celor ce își doresc “o viaţă mai bună”, atât pentru propria persoană, cât și pentru cei dragi!

Deoarece dorim să oferim sprijinul nostru, intermediem și legătura dintre “doritori” și personal de specialitate, psiholog/psihiatru, ce îi va ajuta să se descopere și să facă faţă cu bine situaţiilor “mai puţin plăcute”.
Având în vedere că site-ul clicpsihologic.ro este unul căutat și apreciat în mediul on-line, cu zeci de mii de vizitatori unici lunar, acum aveţi posibilitatea să vă înscrieţi, pentru a fi mai ușor de găsit de către cei ce au nevoie de dumneavoastră!

Solicităm suma modică de 10 RON/ lună (plătibilă anual), pentru a investi în conţinutul și publicitatea site-ului, ca acesta sa fie cunoscut de către cât mai multe persoane. Cabinetul dumneavoastră va dispune de o pagină personală dedicată de prezentare ce va conţine:
• denumire cabinet sau nume psiholog/psihiatru
• fotografie – a cabinetului/personală/siglă,
• servicii terapeutice oferite “on-line” sau “în cabinet” (se va bifa una sau ambele variante în funcţie de opţiunea dumneavoastră),
• date de contact (nume/prenume persoană de contact, adresă, număr de telefon cabinet/mobil, e-mail, website)
• scurtă prezentare: studii/experienţă psiholog/psihiatru, descriere servicii psihologice oferite, publicul ţintă (textul de prezentare poate fi scris în spaţiul dedicat sau atașat ca și document word; dimensiune prezentare maxim 1 pag.)
Pentru a vedea un exemplu de pagină personală de prezentare psiholog/psihiatru, apăsaţi AICI.

Plata se efectuează după primirea facturii proforme, înainte de afișarea datelor dumneavoastră pe site-ul clicpsihologic.ro. Pentru a vă emite factura proformă, este necesară completarea datelor din formularul de înscriere. După primirea confirmării plăţii vă vom trimite factura.

Dacă sunteţi psiholog/psihiatru și doriţi să vă înscrieţi pe site-ul clicpsihologic.ro, apăsaţi butonul de mai jos pentru a ne comunica detaliile dumneavoastră.

inscriere psihologi