Connect with us

Susțineți acest site

Articolele site-ul clicpsihologic.ro sunt scrise de către o absolventă de psihologie, dar mai presus de toate MAMĂ a unei fetiţe!
Nu dăm nume sau adrese, deoarece accentul se pune pe informaţie nu pe persoane… scopul principal fiind întelegerea copiilor, ajutarea lor într-o dezvoltare cat mai armonioasă și pregătirea pentru “a face faţă cu brio” la provocările vieţii!
Punem accent deosebit ca mamele și taţii sa găsească informaţii practice, expuse într-un mod plăcut, ce le vor servi drept ghid în aventura dificilă, dar întotdeauna minunată, de a avea un copil. Nu există școli ce te învaţă să devii părinte, nu este o meserie ca oricare alta, este o “meserie” ce se simte și se “învaţă din mers”, de aceea am hotărat sa fim alături de voi și să vă împărtășim din cunoștinţele noastre!

Sperăm sa vă placă! Şi dacă vă ajută să acumulaţi cunostinţe noi, oricat de mici ar fi ele, înseamnă că și-a îndeplinit scopul!

Apreciem foarte mult dorința dvs. de a ne susține. Cu ajutorul dvs, Clic Psihologic va continua să se extindă și să ajute din ce în ce mai multe persoane.

Ne puteți ajuta apăsând butonul de mai jos:

btn_donateCC_LG

Vă mulțumim și vă dorim Multă Sănătate, Prosperitate, Fericire și Succes!